Månadsmöte med Trekamp 8 mars

Vi startade med ett kort möte där huvudpunkten var att välja en Styrelse, Revisorer samt Valberedning för det kommande verksamhetsåret 2023-2024 som startar den 1 juli 2023. För första gången på många år blir styrelsen komplett.

På vårt kommande månadsmöte den 13 april skall 2023 års Stipendiet delas ut till någon ledare eller förening med stort fokus på ungdomsverksamhet. Vi kommer även att ta in en ny medlem i klubben. Mötet avrundades med en utsökt smörgåstårta innan vi förflyttade oss till Kägelhallen Finspång för en Trekamp under ledning av Trivsel kommittén.

Efter en kort introduktion delades vi in i tre lag som tävlade i disciplinerna Kägel, Dart och Bangolf.  Vinnare av den trevliga aktiviteten blev Björn Anderssons lag med en knapp poäng före tvåan.