Finspongamarken 26 maj 2023

Ännu en lyckad Finspongamarken är till ända. Efter många veckors förberedelser med att ta emot anmälningar, mäta upp och markera marknadsplatser är det dags att stänga av för trafik genom centrum. Redan på torsdagskvällen samlas Lions, för att ta emot knallar, som börjat att anlända, för att fortsätta tidigt på fredagens morgon med att anvisa platser och lösa diverse problem. Under några timmar fylls marknadsgatorna med knallar. 

Strax efter kl nio anländer besökare för att fynda med allt från ostar, korvar, jordgubbar till rengöringsmedel, blommor, korgar, kläder och mycket annat. Kl 18 avslutas marknaden och våra knallar far vidare till nya marknadsgator. Nu är dags att städa upp och återställa centrum till samma skick som innan torsdagen. Marknaden är Lions Club Finspångs viktigaste inkomstkälla för att kunna hjälpa människor. lokalt, nationellt och Internationellt. 

Ett varmt tack till alla besökare som gör det möjligt att arrangera en marknad.