Månadsmöte 9 december 2021

Det 9 december 2022 hade Lions Klubb Finspång sitt absolut sista klubbmöte på Hotel De Geer innan det stängs för evigt. Kvällen inleddes med ett snabbt och effektivt möte under president Yvonnes ledning, varefter vi avnjöt en god tallrik med kallskuren julmat följt av varma rätter, ostbricka, ostkaka och andra goda desserter. Därefter följde en inte allt för enkel tipspromenad med jul-tema under Arnes ledning. Max poäng som uppnåddes var åtta av tio. Det var desto fler som fick åtta poäng varför utslagsfrågan, hur många praliner det fanns i en stor kartong, fick avgöra vem som var vinnare. Efter mycket möda fastställdes antalet praliner varefter två vinnare kom närmast.

Nästa möte blir i den nya lokalen, som för oss lite äldre Lions är lokalen i gamla Konsumvaruhusets kontor i Centrum, numera Centrum Gallerian.